miercuri, 30 ianuarie 2019

La ce putem folosi corectorul?

Cred că toate femeile au în trusa lor de machiaj un concealer sau corector care îl folosesc îndeosebi pentru acoperirea cearcănelor. Însă pe parcursul timpului mi-am dat seama că acesta are mult mai multe întrebuinţări iar astăzi vreau să împărtăşesc cu voi câteva trucuri de machiaj care vă vor fi de folos! Este un produs foarte util, aşadar haide să vedem:

1. Acoperirea cearcănelor- acest truc cred că îl ştie toată lumea, însă aveţi grijă cum îl aplicaţi. Am văzut multe fete care îl aplică în formă de semicerc, fapt ce este total greşit! Corectorul se aplică în formă de triunghi sub ochi pentru a acoperi cearcănele şi a ilumina frumos zona. De obicei un ton mai deschis decât fondul de ten va fi perfect!

2. Iluminarea ochilor- acest următor pas vă va oferi luminozitate ochilor, aplică corector pe cele 3 zone: colţul intern, centrul pleoapei şi arcada sprâncenei.

3. Corectarea liniei de tuş- de multe ori şi eu fac mici greşeli în aplicarea liniei de tuş! aşa că decât să o şterg şi să mă mâzgălesc aleg să o corectez cu puţin corector. Pe o pensulă micuţă unghiulară ia puţin corector şi acoperă greşelile.

4. Conturul buzelor- dacă ai trecut de linie când te-ai dat cu ruj şi vrei să ştergi fără să strici întreg machiajul ia puţin corector şi îndreaptă liniile buzelor. Va arăta mult mai bine iar rujul nu se va transfera deloc.


5. Definirea sprâncenelor- dacă aplici corector sub arcada sprâncenei şi deasupra acesta îţi va defini foarte frumos sprâncenele, arătând mult mai îngrijite.

6. Baza pentru farduri- de multe ori aleg ca înainte să aplic fardul pe pleoape să aplic o bază, aceasta fiind corectorul. Se fixează cu pudră translucidă şi astfel obţii baza perfectă pentru farduri.

7. Acoperirea imperfecţiunilor- un coş, o cicatrice, sau orice alt monstruleţ poate fi acoperit cu succes cu un corector. De multe ori ies din casa doar aplicând un simplu corector pe zonele cu probleme şi am rezolvat situaţia!

Acum ştiţi şi voi cât de versatil este acest produs. Daca mai ştiţi alte trucuri puteţi să îmi scrieţi mai jos. Voi ce corector folosiţi?

luni, 14 ianuarie 2019

Scapă de cearcănele și pungile de sub ochi!

Viața de mămică, munca la birou, nopțile nedormite suficient, sunt deseori extenuante, dar totuși trebuie să arătăm bine pentru următoarea zi! Cu siguranță te-ai săturat de cearcănele care se văd foarte inestetic, așa că vreau să îți prezint soluția la care apelez eu, și anume serul revitalizant pentru contur ochi de la Gamarde
Sincer să vă spun mereu am avut grijă de zona ochilor, fiind și o zonă destul de sensibilă, am ales cu mare grijă produsele pe care le foloseam.


Cum  putem reduce cearcănele?
- folosind comprese reci din felii de castraveți sau cartofi, castraveții calmează pielea și inflamațiile, iar cartofii conțin o enzimă ce are efect de albire asupra pielii, elimină excesul de apă acumulat;
- legumele se pot aplica reci deoarece au un efect revigorant și antiinflamator sporit;
- având o alimentație echilibrată, un stil de viață sănătos;
- folosind creme cu ingrediente naturale speciale pentru reducerea și ameliorarea cearcănelor precum cea de la Gamarde.

Ser revitalizant pentru contur ochi Gamarde
Datorită ingredientelor naturale 100%, acest ser revitalizant, reduce vizibil cearcănele de sub ochi și pungile inestetice, asigurând o hidratare optimă totodată. Ea promite să:
- reducă intensitatea cearcănelor 72%
- reducă pungile de sub ochi 63%
- 77% din suprafața conturului ochilor decongestionată 
Produsul este fără conservanți, coloranți, organisme modificate genetic, parfum, fiind netestat pe animale.



Experiența mea cu acest produs
Din ziua în care a sosit l-am și pus la treabă, fiind o mare amatoare a produselor de îngrijire de calitate. Mereu am pus baza întâi pe îngrijrea tenului, și mai apoi pe makeup. M-a impresionat de la primele utilizări, mirosul lui fiind unul foarte natural, textura ușor lichidă, dar nu apoasă, nu se absoarbe foarte repede în piele, însă îmi place să îl masez cu degetele până se absoarbe complet. Pielea din jurul ochilor îmi rămâne și ușor strălucitoare, revigorată, fresh,  într-un cuvânt arată mult mai bine. Acest ser îl aplic atât dimineața cât și seara, și trebuie să puneți o bobiță foarte mică, deoarece este tare spornic. Are 10 gr, și vă va ajunge extrem de mult timp, vă asigur. 
Îl puteți găsi aici. Este un ser care îmi place, nu m-a dezamăgit cu absolut nimic, și cu siguranță îl voi folosi până la ultima picătură. Frumusețea nu are preț! 


Voi ce produse folosiți în zona ochilor? Dar produse Gamarde ați mai încercat?
Aștept cu drag părerile voastre.

vineri, 11 ianuarie 2019

Tratamente naturiste pentru răceală și imunitate | Young Living

Bună dragii mei și bine v-am regăsit! Articolul de astăzi este destinat tuturor celor care au probleme cu imunitatea sau cu răceala... cred că orice persoană se confruntă cu aceste neplăceri din păcate, dar eu vreau să vă arăt la ce remedii naturiste am apelat. Fiind și mămică, alăptând totodată, o soluție să mă îndop cu antibiotice nu e chiar tocmai cea mai bună...dar în ajutorul meu au sosit două creme.
"Creme? Cum te poate ajuta o cremă?" o întrebare ce mi-o adresează multă lume..
Am să vă spun în cele ce urmează...


Stare de bine cu Young Living

Mare mi-a fost curiozitatea de aceste produse care sunt preparate de o doamnă, Adriana Luchian, creme mai exact ce conțin uleiuri esențiale. La început mi-a prezentat lista, cu produsele preparate, și credeți-mă că sunt destule, având leac pentru orice problemă! Mai puteți găsi și esențe, roll-on, creme pentru negi, pentru sistemul digestiv, pentru călcâie crăpate, și astea ar fi doar câteva exemple.

Crema pentru sistemul imunitar
Rolul sistemului imunitar este acela de a lupta împotriva microorganismelor ce produc boli. De când sunt am avut probleme de genul, o imunitate destul de scăzută din păcate, iar printre simptome se numără: oboseala, sensibilitatea, răceli frecvente, inflamațiile, reacțiile alergice.
Mi-a fost recomandată să o aplic în tălpi, încercând să respect cu rigurozitate tratamentul, aplicând-o dimineața și seara, masând ușor. Îmi place să văd că tratamentele naturiste chiar sunt benefice și fac ceea ce promit. Sincer să vă spun am început să mă simt mult mai bine, mirosul ei parcă este ușor mentolat, și cu siguranță am să o folosesc pe parcurs.
Ingrediente: unt de cocos, unt de shea, unt de cacao, ulei neem, gălbenele, lanolină, vitamina E, uleiuri esențiale de grad terapeutic. 100% pure.



Crema pentru sistem respirator
Această cremă are un miros mult mai puternic, după părerea mea, iar ea trebuie aplicată tot de 2 ori pe zi, pe gât și piept. Nu știu cum se face dar exact după ce am primit-o, la 4 zile a dat peste mine răceala, așa că hopa am și pus-o la treabă! Peste câteva zile am spus adio răcelii, fără antibiotice, și asta mi s-a părut waw! Chiar mă gândeam că am să o folosesc în viitor și pentru copilaș. 
Ingrediente: unt de cocos, unt de shea, unt de cacao, ulei neem, gălbenele, lanolină, vitamina E, uleiuri esențiale de grad terapeutic, 100% pure.
Aceste creme se topesc și intră destul de repede în piele, drept prin urmare am să mai dau o comandă cât de curând. Aș dori să mai iau o cremă pentru sistemul digestiv și una pentru durerile menstruale, cât și uleiuri esențiale pentru cameră.


Sunt curioasă voi ce părere aveți de cremele naturale? Dar de uleiurile esențiale Young Living? V-am stârnit curiozitatea?

luni, 7 ianuarie 2019

Parfumul Infinite Love | Persistent și accesibil

Multe bloggerițe am văzut că folosesc parfumelele de la Infinite Love, eram tare curioasă de ele, așa că la evenimentul de beauty din Satu Mare, ei mi-au oferit spre testare un parfumel ce are codul K200 ( Maia ), despre care vreau să vă vorbesc astăzi. Eu fiind o mare colecționară de parfumuri, m-am îndrăgostit de ambalajul lui, recunosc, dar și de esența puternică  care o are.
Parfumul este accesoriul pe care nu uit niciodată să îl folosesc.

Notele parfumului

Parfumul este destul de persistent, cât să plec la servici și să mă întorc, și tot îl simt pe piele sau haine. Îmi place să îl folosesc toamna sau în sezonul rece, este un parfum floral, cu arome de zmeură și bergamotă, răcorite de mireasma citrică a lămâii. Portocalul și trandafirul vin în completarea aromelor plăcute și lasă loc notelor de bază de mosc, combinate perfect cu stânjenelul și tonka. Sticluțele parfumurilor seamănă între ele, tot ce diferă este esența.

Persistență și accesibilitate

Cred că și voi ați fost puse în situația de a nu cumpăra un parfum deoarece era prea scump. Prețul lui mi se pare relativ ok, 70 de lei, pentru 50 ml. Este primul pe care îl încerc, dar cu siguranță aș vrea să testez și ale esențe. Ceea ce mi se pare drăguț e că pe lângă parfum am primit și un mic recipient pe care îl pot umple și să îl pun în poșetă, fiind o idee genială.
Se poate aplica pe gât, în spatele urechilor, interiorul încheieturii, pe umeri, glezne.
Mai multe parfumuri Infinite Love puteți găsi aici, atât pentru femei cât și pentru bărbați.
Voi ați încercat parfumuri de la ei?


joi, 3 ianuarie 2019

Recenzie: Cosmetice preparate acasă

De curând am făcut cunoștință cu o carte tare faină, de care vreau astăzi să vă povestesc, fiind vorba despre "Cosmetice preparate acasă". În ultimul timp am pus mare preț pe ingredientele produselor ce le folosesc, iar cartea asta este de un real folos, ajutându-mă să pregătesc chiar acasă produse naturale de care am nevoie. Eu sunt de părere că tenul și corpul trebuie îngrijit cum trebuie, iar această carte îți va arăta cum trebuie să prepari o loțiune, cremă, scrub, adaptate pielii voastre. Prepararea produselor cosmetice acasă poate fi unul dintre cele mai frumoase hobby-uri.


Cartea este structurată mai exact în două părți, prima în care se vorbește despre știința din spatele cosmeticelor, și a doua în care conține rețetele  preparate. La început veți face cunoștință cu câteva noțiuni elementare, cu tipurile de piele ( normală, uscată, sensibilă, mixtă, grasă ) pentru a ști ce produse se potrivesc cel mai bine.


Veți face cunoștință cu o serie de ingrediente cum ar fi: acid hialuronic, argilă, ceară de albine, colagen, aloe vera, glicerină, pudră de mătase, ulei de argan, ulei de avocado, ulei de cătină, ulei de jojoba, ulei de măsline, de migdale dulci, ulei de ricin, Vitamina E, și astea ar fi doar câteva. Și eu folosesc în prezent câteva dintre uleiurile esențiale pentru îngrijirea tenului și haideți să vă povestesc câteva detalii despre preferatele mele:
  • Uleiul de lavandă- este unul dintre cele mai des folosite uleiuri esențiale. Este un excelent calmant, antiinflamator, antiseptic și stimulator al circulației sangvine. Dacă se aplică pe o înțepătură de viespe, pielea nu se va mai umfla și durerea se calmează. Chiar și în cazul arsurilor, uleiul grăbește vindecarea.
  • Uleiul de migdale- este foarte blând, bine tolerat, se poate folosi pentru toate tipurile de piele, chiar și pentru cea de bebeluș. Se absoarbe repede în piele, are un parfum slab, de aceea se folosește la produsele pentru aromaterapie. Chiar dacă e mai scump, merită să investim în uleiul de migdale presta la rece.
  • Uleiul de măsline- este cel mai cunoscut, care se găsește în orice bucătărie. Și în cosmetică e valabilă aceeași regulă. Are proprietăți inflamatoare, conținut bogat în tocoferol, de accea se păstrează până la doi ani. Se absoarbe lent în piele, dar o înmoaie, de accea se recomandă pentru pielea aspră, uscată. 


Mai apoi, pregătiți-vă pentru a vă pune la treabă, nu vă faceți griji deoarece totul este explicat pas cu pas. În timp ce citeam mi-am dat seama că totuși nu este atât de ușor să le prepari, e nevoie să ai niște cunoștințe, fiecare produs fiind format dintr-o parte apoasă și una uleioasă care fizic se pot combina. Ai nevoie de ustensile, și multe dintre ingrediente nu sunt tocmai cele mai ieftine, dar vă asigur că vă veți bucura de rezultat. Pot spune că multe dintre rețete mi-au stârnit interesul cum ar fi:
- Laptele demachiant cu argan și trandafir sălbatic
- Gelul hidratant cu extract de perle pentru zona ochilor
- Luciul de buze cu aromă de mure
- Ciocolată de baie cu cacao și vanilie


Mi-a plăcut tare mult această carte și este un adevărat ghid folositor în cosmetică. Eu o am de la Editura Casa, intrați pe site deoarece veți găsi o mulțime de cărți de genul. Are 144 de pagini, este plină de fotografii foarte frumoase, de calitate, iar prețul ei este de 27,29.
Voi ce produse cosmetice vă preparați acasă?